Valentijnsdag…

Valentijnsdag: love it or hate it. De een gaat er helemaal in op en de ander vindt het een commercieel gedoe. Er zijn in ieder geval genoeg leuke dingen te bedenken om uw geliefde in de watten te leggen. Dit jaar valt Valentijnsdag samen met carnaval. Heeft u al plannen gemaakt?

Een verfrissend Valentijnsuitje

Er zijn zoveel leuke cadeautjes te bedenken: CD’s, DVD’s, bossen rozen, sieraden, een foto op canvas en noem maar op. U kunt 14 februari ook aangrijpen als excuus om er even lekker tussenuit te gaan. Een weekendje naar Parijs of Londen is altijd leuk, maar het kan ook verrassender.

Bijzondere overnachtingen

Omdat Valentijnsdag dit jaar precies samenvalt met carnaval, kunt u er voor kiezen om een weekendje feest te vieren. Daar zijn speciale arrangementen voor, zoals een lang weekend Maastricht.

Heeft u deze winter nog niet genoeg ijs en sneeuw gezien? Dan is een overnachting in een ijshotel misschien wel wat.

In Nederland zijn nog meer originele overnachtingen mogelijk. Wat dacht u van slapen in een woonwagen, wigwam of safaritent?

Heeft u andere ideeën om Valentijnsdag origineel en verrassend in te vullen? Laat het ons hieronder weten!

Verzekerd van een goede reis

Gaat u er samen lekker tussenuit? Denk dan ook aan een goede reisverzekering. Met een doorlopende reisverzekering gaat u gerust op reis.

You may also like...