Vermiste hond na vijf jaar eindelijk terecht

Op www.telegraph.co.uk staat vandaag een bericht over hond Iggy. Deze labrador verdween in augustus 2005 bij zijn baasjes. Dankzij een chip werd hij door een dierenarts weer in contact gebracht met zijn gezin.

Iggy is een bruine Labrador

Gestolen?

De veertien jaar oude Brierley Howard uit Balladen (Engeland) is dolgelukkig dat Iggy nu weer thuis is. De hond was al die tijd 200 kilometer bij haar en haar broertje vandaan. Zij waren in de veronderstellling dat het beestje gestolen was en hadden de hoop al opgegeven. Iggy verdween toen ze anderhalf jaar oud was. Ondertussen is ze een stuk groter en vooral zwaarder geworden.

Chip

Iggy werd ontdekt toen ze langs de straten liep. Ze werd naar de dierenarts gebracht, die op zijn beurt een chip ontdekte. Zo kon de familie Howard Iggy weer in hun armen sluiten. Iggy blijkt nog steeds naar zijn naam te luisteren en te spelen alsof hij een puppy is. Inmiddels heeft er wel een speelkamaraad bij, Odie.

Proteq Dier & Zorg

Proteq Dier & Zorg is de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Het afsluiten van een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor uw huisdier is verstandig. U hoeft zich dan nooit zorgen te maken over de rekening van de dierenarts. In maart ontvangt u 25% korting op uw eerstejaars premie!

You may also like...