villa-met-zwembad

Verwacht u gasten op vakantie? Denk erom dat zij hun eigen reisverzekering nodig hebben

Het is dan wel crisis, maar dat weerhoudt u er niet van om een prachtige villa met zwembad te huren in het Franse Ardeche. U heeft daar ruimte zat om heerlijk tot rust te komen en het jachtige bestaan tot een flauwe herinnering te laten vervliegen. De zon schijnt, de omgeving is prachtig en het eten fenomenaal. De ideale omstandigheden voor een topvakantie.

Uw gasten op vakantie

Toch is er nog een ding dat mist: uw vrienden. Laten zij nou toevallig nét op die ene camping staan vlak bij ‘uw’ villa in de buurt. U nodigt ze uit om een paar dagen bij u te logeren. Klinkt als de plot van een bestseller, maar waar het hier om gaat is hoe uw gasten verzekerd zijn op vakantie.

Uw gasten zijn niet verzekerd met uw reisverzekering

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen: uw gasten zijn niet verzekerd op uw reisverzekering van Zelf.nl. Een reisverzekering geldt voor uzelf en voor eventuele gezinsleden, die u bij het afsluiten van de verzekering opgeeft. Met gezinsleden bedoelen we uw partner en kinderen tussen de 5 en 26 jaar.

Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis meeverzekerd. Uw kinderen boven de 26 jaar moeten een eigen verzekering afsluiten. Met kinderen worden ook stief- en pleegkinderen bedoeld. Zoals u ziet, staan hier geen andere familieleden, vrienden of kennissen tussen. Die moeten hun eigen reisverzekering afsluiten.

Foto geleend van xclusivevillas.com

You may also like...