Verzekeringssite.nl: De Zelf.nl Autoverzekering heeft de beste prijs / kwaliteit verhouding

Op basis van circa 10.000 berekeningen (door consumenten op Verzekeringssite.nl) heeft de onafhankelijke vergelijker onderzoek gedaan naar het verband tussen de prijs en de kwaliteit van 45 autoverzekeringen. De Zelf.nl/Autoverzekering komt daarbij als beste uit de bus. En daar zijn we heel erg blij mee!

De Zelf.nl Autoverzekering heeft volgens Verzekeringssite de beste prijs kwaliteitsverhouding
Samenvatting van Verzekeringssite: “Op basis van circa 10.000 berekeningen van consumenten is de gemiddelde prijspositie per verzekeraar vastgesteld. Dit cijfer is afgezet tegen de gemiddelde kwaliteitsscore van de aangeboden dekkingen (WA, beperkt en volledig casco). De kwaliteitscore is bepaald aan de hand van de puntenwaardering van de polisvoorwaarden, die Rolls – Kooijmans geeft.

Waarom is de Zelf.nl/Autoverzekering de beste keuze?
Naast de voordelige prijs en de prima dekking kunt u bij de Zelf.nl Autoverzekering rekenen op uitstekende service (onze gemiddelde klanttevredenheid is 7.6). Daarnaast adverteren wij niet op tv en radio, hebben we geen duur pand en proberen we met een enthousiast team onze verzekeringen zo goedkoop mogelijk te houden. Dat we service zeer belangrijk vinden blijkt ook uit het feit dat we voldoen aan de zeer strenge eisen van het onafhankelijke “Keurmerk voor Klantgericht Verzekeren”. Ook over onze financiële positie hoeft u zich geen zorgen te maken: Zelf.nl is namelijk een zeer gezonde verzekeraar. Met een solvabiliteitspercentage van meer dan 350% is dit meer dan het gemiddelde solvabiliteitspercentage van alle schadeverzekeraars (273%), zoals gemeten in 2009 door het Verbond van Verzekeraars.

Niet alleen onze Autoverzekering heeft de beste prijs / kwaliteitverhouding
Naast de beste prijs kwaliteit verhouding bij onze autoverzekering heeft de Consumentenbond in februari 2011 onze Reisverzekering als “Beste Koop” betiteld. Twee maanden later, in april, kreeg onze Woonverzekering ook het predikaat “Beste Koop”. Dat zijn er twee op een rij en daar zijn we erg trots op!

You may also like...