vind-de-50-series

Vind de 50 series en win fantastische prijzen

Vind jij puzzelen ook zo leuk? Als jij als kind zoekboeken verslond en nu als serieverslaafde (jong)volwassene eventjes niets te doen hebt, dan hebben wij iets leuks voor je. In de afbeelding hierboven staan 50 verschillende series afgebeeld. Series uit de tijd dat je als kind met natte haartjes op de bank zat te genieten. Of series die je nu, recent, verslind bij het leven. 50 series hebben we hierin staan. 50 series met een nu al legendarische status. 50 series die ons en die jou vreugde, genot, verdriet en hilariteit hebben gebracht. Vind jij ze alle 50? Je kan er geweldige prijzen mee winnen.

En Gaston, wat valt er te winnen?

1x iPad Air 2
2x Apple TV
3x Raspberry Pi
5x Google Chromecast

En hoe doe ik mee?

Heel eenvoudig. Ga naar zelf.nl/serieverzekering. Klik op de knop meedoen en vul je naam, e-mailadres en je 50 gevonden series in. Winnaars krijgen in mei bericht.

You may also like...

3 Responses

  1. Govert zegt:

    Zijn de winnaars al bekend?

  2. Niels zegt:

    Waanzinnige leuke uitdaging geweest, alleen ben ik niet verder gekomen dan 31 series.. Zijn de antwoorden nog ergens terug te zien? Ben nl wel heeel benieuwd.

  3. Lars zegt:

    Hoi Niels, de prijswinnaars zijn inmiddels bekend. Voor de antwoorden e.d. klik je hier: http://van.zelf.nl/uitslag-vind-de-50-series-niemand-heeft-gewonnen-iedereen-heeft-gewonnen/