Vraag van Zelf.nl

We zijn altijd bezig om onze dienstverlening op u af te stemmen. Wij willen daarom graag van u weten hoe u het liefst in contact met ons treedt. Laat het ons weten met onderstaande poll. Mocht u een andere optie willen kiezen dan degenen die hieronder staan, kies dan voor “anders” en laat een reactie achter.

[poll id=”2″]

You may also like...

52 Responses

 1. R.C. van Deursen zegt:

  Het liefst zie ik 2 mogelijkheden.
  1. per chat – voor snelle explicite vragen
  2. per e-mail om zaken vast te leggen

  • Victor zegt:

   Bedankt voor uw reactie. Met chat gaan we binnenkort starten en per mail zijn wij altijd bereikbaar op info@zelf.nl.

  • Ramrattan zegt:

   Ik kies voor contacten tussen u en mij voor email. Dit is voor mij het handigst omdat ik minimaal 1 keer per dag mijn mailbox raadpleeg en alle overige emails ik bij voorkeur naar mijn emailbox laat sturen. De meeste mails voor zijn dan op een plaats te vinden.

 2. C.Qualm zegt:

  fijn dat u dit aanbied, ik was bang dat het zelf doen tenkoste zou gaan van het contact/regelen. Ik ga morgen onze nieuwe auto ophalen en heb deze per vandaag 5-7-11 bij jullie verzekerd (pol.nr.86501070). Onze oude auto de Renault Twingo hebben we ingeruild en blijft daar morgen achter. Deze is ook bij jullie verzekerd(pol.nr. 86497928). Ik heb voor de nieuwe gewoon een nieuwe polis bij jullie afgesloten, later dacht ik dat ik de polis beter had kunnen laten wijzigen. Ik was dan bang dat of de één of de andere auto niet voor de rit naar/van de garage verzekerd zou zijn. Nu heb ik natuurlijk ook extra kosten gekregen. Wilt u voor mij is kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Moet ik morgen het vrijwaringsbewijs naar u toe mailen?
  Ik hoor graag van u!

 3. W. van Overveld zegt:

  Ik heb bij jullie een autoverzekering lopen. Heb ik nu wel of niet de mogelijkheid tot een account. Ik hoor het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Dhr. W. van Overveld

 4. spruit zegt:

  liever personlijk kontank niet meer via hotmail

 5. Bongers zegt:

  Ik heb het liefst telefonisch contact, maar niet via een 0900 nummer. Ik wil een gewoon telefoonnummer kunnen bellen.

 6. AJC Soetens zegt:

  Heb bij jullie per 1 juli een reis en annuleringsverzekering afgesloten. Wil graag per omgaand, ivm vakantiereis , de nodige papieren en/of pasjes voor onderweg ontvangen .

  • Victor zegt:

   Wanneer gaat u weg? En u kunt het beste even bellen om te horen of uw spullen al onderweg zijn als u daar niet zeker van bent.

 7. j.f.tulling zegt:

  Het liefst via e-mail kontakt.
  Of anders telefonisch, 0180427509 of 0619687675
  Mvrgr.
  J.F.Tulling
  Barendrecht.

 8. Peter Holleman zegt:

  Waarom krijg je geen korting als je meer als een verzekering afsluit. Bij Interpolis is dat wel zo dus hoe meer verzekeringen
  hoe hoger de korting.

  • Victor zegt:

   Wij proberen elke verzekering tegen de best mogelijke voorwaarden en prijs aan te bieden. Het zou zomaar kunnen zijn dat onze verzekeringen bij elkaar opgeteld minder kosten dan polissen bij Interpolis waar u wel pakketkorting krijgt…

 9. W.J. Olsman zegt:

  geen

 10. R.C. Trietsch zegt:

  Het klantcommunicatieprofiel kan meer dan 1 optie bevatten. Deze keuzemogelijkheden zijn dan ook te eenzijdig.
  Mijn voorkeuren voor (in belangrijkheid van de volgorde) contact met ZELF.NL zijn:

  1. Telefonisch (als ik direct iets wil weten zonder mij gek te hoeven zoeken in allerlei FAQ van websites)
  2. E-mail, als ik vraag wil stellen, waar ik niet diirect het antwoord op hoef te weten.
  3. Website (als ik geen haast heb en op mijn gemak kan zoeken in FAQ´s)
  4. Videochat (wanneer ik onbeperkte internet mogelijkheden heb).

 11. van wanum zegt:

  Hier mee wil ik aan geven dat als ik een mail van jullie krijg en ik deze open en dan druk op beantwoorden is het zo dat ik deze mail weer terug krijg met de melding niet bezorgt niet mogenlijk.

 12. H. van Heerde zegt:

  E-mail voor zakelijke, niet tijdgebonden communicatie.
  Telefonisch in de andere gevallen.

 13. a baars zegt:

  lekker gemakelijk en goedkoop en toch goed verzekerd

 14. a baars zegt:

  lekker goedkoop en toch goed verzekerd

 15. Mac Intosh E. zegt:

  Een goede telefonische bereikbaarheid is van groot belang vooral ivm eventuele spoedgevallen.
  Op de tweede plaats vind ik een goede bereikbaarheid van email van
  groot belang.
  Met vriendelijke groeten.

 16. JH Pakkert zegt:

  Bereikbaar voorkomt een hoop irritatie.

 17. R. Binnendijk zegt:

  Door niet aan het lijntje gehouden te worden, daar ik een van de 6 gelukkige behoorde die een Ipad2 gewonnen zou hebben na het invullen van een enquête na veelvuldig bellen wordt er belooft dat mijn vrouw of ik teruggebeld zouden worden maar tot op heden nog geen telefoontje terug gehad als het ook zo gaat met een schade afhandeling overweeg ik om bij jullie weg te gaan. Telefonisch kontakt gehad met Wout 2x en 2x met Ivo Witte over de Ipad2

  Met vriendelijke groet R. Binnendijk
  rbinnendijk@alice.nl
  0302437446 of 0651719850

  • Victor zegt:

   Ik weet dat mijn collega hier druk mee bezig is en dat we ze zo snel mogelijk bij de winmaars thuis willen afleveren.

  • Geachte heer en mevrouw Binnendijk

   Ik zie dat uw reactie via dit blog en de correspondentie die u heeft gehad per e-mail elkaar gekruist hebben.
   De Ipad2 is erg populair en helaas zijn daardoor t problemen met de levering onstaan. Zie ook het mailbericht dat ik u 26 mei heb gestuurd. We doen er alles aan om de gratis Ipad2 u zo snel mogelijk toe te sturen.

 18. Rensen J zegt:

  Goede aktie!!

 19. Wim Dussel zegt:

  Ga zo door, lekker vlot zonder peospas

 20. Wim Dussel zegt:

  Ga zo door, zonder poespas

 21. V.R. Stevens zegt:

  Geen verdere reactie

 22. J.de Vries zegt:

  Hetgeen via e-mail kan prima. Soms is telef. contact met een medewerker prettiger.

 23. Irene Lanser zegt:

  Ik heb gestemd voor contact per email. Soms is het handiger om via de telefoon contact te hebben dan kun je wat dieper op iets in gaan

 24. Irene Lanser zegt:

  Soms is het handiger om via de telefoon contact te hebben dan kun je wat dieper op iets in gaan

 25. H. van den Berg zegt:

  Ik wil per SMS kunnen reageren.
  Ik had voor mijn vakantie jullie stukken te laat gekregen.
  Daarom wilde ik jullie per sms machtigen.
  Ook telefonisch was de medewerker onwillig mee te werken

  • Victor zegt:

   Dat is heel vervelend om te horen. Mijn excuses daarvoor. Per sms reageren is vooralsnog niet mogelijk. We kijken er uiteraard wel naar maar het is nog geen veelgevraagde dienstverlening.

 26. H.W.Dieleman zegt:

  Heb sinds vorige maand de Polis voor de autoverzekering in mijn bezit, maar heb nog geen groene kaart ontvangen. Ik heb daarover gebeld met een van uw medewerkers en gaf mij te kennen dat die onderweg was. Maar tot op heden niets ontvangen. Mijn vraag aan u is, is hij nog in u bezit?

  Relatienummer: 4241778
  Polisnummer : 86470731

  Ik hoop snel iets van u te vernemen. Met vriendelijke groet Helen Dieleman,

 27. dikkie zegt:

  jammer dat het niet mogelijk is om een reisverzekering af te sluiten die langer dan 60 dagen geldig is

 28. Willy zegt:

  Het ligt aan de vraag of opmerking die ik heb. De ene keer is dat voor mij via de mail prima, de andere keer spreek ik liever een medewerker.

 29. Duygu zegt:

  HELP ! Ik ben mijn groene kaart kwijt . Natuurlijk heel stom. Kan ik hier nog snel wat aan doen ? Heb namelijk morgen een afspraak voor mijn ruitschade.

  • Victor zegt:

   Beste Duygu,

   Ik heb u een email gestuurd met de vraag naar meer contactgegevens. Dan kan ik even contact met u opnemen.

 30. Verzekeringen Vergelijken zegt:

  Het hangt ervan af welke medewerkers mijn vragen sneller kunnen beantwoorden, maar over het algemeen:

  1. Chat
  2. Email
  3. Telefonisch (mocht ik er echt niet uitkomen)

  • jan falize zegt:

   het liefs 2 mogelijkheden, (1)e-mail (2) telefonisch
   ligt aan de schade .plus vragen waar ik evt. niet uit zou komen.

 31. j.van der weel zegt:

  Mijn vrouw weet niets van een computer. Ik weet er iets van, maar als je wat ouder, nou ja veel ouder dan de werkenden, bent lijkt mij telefonisch mijn beste manier.
  Als het er ooit van komt zal ik het proberen met een email, ik sta nergens voor in.

 32. S.M Zonneveld zegt:

  Ik heb een keer schade gehad aan mijn auto,en dat is via email goed opgelost.

 33. Badr El Bouzidi zegt:

  op 02-08-2011 heb ik een ongeluk gehad met mijn auto die verzekerd staat bij zelf.nl. Die hebben mij toen gelijk doorverwezen naar de das die het voor mij zou regelen. Eindstand puntje bij paaltje is het de das die mij moet mededelen dat ik niet wordt vergoed omdat kennelijk de getuige niet had gezien dat die gene daarwerkelijk door rood is gereden? Lijkt me stug als de politie er zelfs bij is gekomen en hun de schadeformulier hebben opgemaakt+ een eigen rapport. En dan had ik bij d.d van de ongeluk wel meer getuige gezien die in gesprek waren met de politie.

  Ik voel me nu eigenlijk wel belazert, en denk eraan om een andere verzekering te nemen.

 34. Klaas Bos zegt:

  ik heb net een verzekering voor de auto van mn vrouw laten afsluiten bij zelf,daar ik mijn eigen auto daar ook verzekerd heb,moet ik zeggen een telefoontje en alles was geregeld.
  toppy toch

 35. H.v.d.Meijden zegt:

  Gaarne telefonisch bij schade overige informatie per mail

 36. Arie zegt:

  Ik lees hier allerlei berichten/reacties waarvan ik (ook) als klant van Zelf.nl denk: wat moet ik daarmee?
  Het lijkt me niet dat het de bedoeling is dat heel Nederland op de hoogte wordt gebracht van polisnummers en/of telefoonnummers van klanten van Zelf.nl. En wie interesseert zich ervoor of iemand wel of niet van computers weet? (in elk geval voldoende om hier te reageren) Of dat iemand zijn groene kaart kwijt is.
  Dit lijken mij allemaal berichten die meer thuis horen in de (e-mail) correspondentie met Zelf.nl en niet hier.
  Kortom; ik kom hier allerlei berichten tegen die m.i. niet hier thuis horen.
  De poll is goed en ik heb zojuist aangegeven dat ik het liefst per e-mail in contact wil komen maar als dan mijn correspondentie hier “op straat komt te liggen” dan heb ik zo mijn bedenkingen.

  • Lars zegt:

   Bedankt voor uw reactie. Dit blog is een open medium waar mensen op een laagdrempelige manier met elkaar en met ons in contact kunnen komen. Indien men besluit om een telefoonnummer achter te laten met een verzoek om terug te bellen of te mailen, dan mag dat en zullen wij dat verzoek inwilligen.

   Wanneer wij contact met reagerende bezoekers opnemen, dan wijzen wij hen altijd op het feit dat ons blog en hun reactie door iedereen te lezen is. Dit heeft tot nu toe geen problemen opgeleverd. Mocht men zich bedenken, dan zijn de gegevens altijd te verwijderen. Vertrouwelijke correspondentie zal nooit worden gepubliceerd en zal nooit op straat komen te liggen.

 37. Fred Hess zegt:

  relatienummer: 4271496