Vrijwilligers maken kans op Sophia Penning 2010

Er zijn mensen die zich vrijwillig met hart en ziel inzetten voor dieren. Bij dierenambulances, in een opvang of voor een actiegroep. De Sophia-Vereeniging wil deze vrijwilligers eren. Daarom looft deze vereniging op 17 juni 2010, de geboortedag van koningin Sophia, de Sophia Penning uit. 

Sophia Penning

Eind 19e eeuw trok koningin Sophia zich het dierenleed al aan. In 1867 werd daarom de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren opgericht. Ze is daarmee een van de oudste dierenbeschermingsorganisaties van Nederland. Vandaag de dag is het beschermen van dieren net zo noodzakelijk als toen. En net als in 1867 zijn vrijwilligers nog steeds van onschatbare waarde voor de dieren. 

Sophia Penning

De tienduizenden vrijwilligers in Nederland zijn de drijvende kracht achter allerlei initiatieven en organisaties die dieren een beter leven geven. De Sophia-Vereeniging zoekt mensen die dieren op een uitzonderlijke manier helpen. Vrijwilligers die al jaren actief zijn voor stichtingen en organisaties die grotendeels door vrijwilligers wordt gerund. Deze vrijwillers kunnen voor de Sophia Penning in aanmerking komen. Aan de Sophia Penning zit een bedrag  van Є 2500,- vast, te besteden aan het dierendoel waarvoor de kandidaat werkzaam is. Twee andere vrijwilligers krijgen een schouderklopje, ter waarde van Є 750,- en Є 500,-. Kent u een vrijwilliger die de Sophia Penning verdient? Meld deze vrijwiller online aan! 

Proteq Dier & Zorg is sponsor

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond of kat zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...

1 Response

  1. 30-03-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Leonie Koomen, Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Vrijwilligers maken kans op Sophia Penning 2010 http://tinyurl.com/ykd49m2 […]