Wandelen met Natuurmonumenten

Op 12 juni organiseert Actief Met Inzicht een mooie dag in Nationaal Park Drents-Friese Wold onder het motto ‘Honden, welkom bij Natuurmonumenten!’. Natuurmonumenten heeft twee mooie routes uitgezocht voor bazen en honden. De honden mogen deels los en deels aan de lijn mee door dit prachtige gebied.

Wandelen in een mooie omgeving

De boswachter vertelt…

Het begin- en eindpunt is Camping Diever in Diever. Een deel van wandeling gaat door gebied waar honden aangelijnd mee mogen. Daar vertelt boswachter André Donker over de aanwezige natuur. Het grootste deel van de wandeling loop je door afwisselend landschap, waar honden vrij mogen lopen. Op een prachtige historische plek in het bos wordt een picknick verzorgd.

Interessant afscheidspakket

Alle deelnemers krijgen een mooi boekje met informatie over het Nationaal Park, tips om actief met uw hond te zijn tijdens de wandeling en inzicht in de combinatie hond en natuur. Aan het eind van de dag krijgen de deelnemers een interessant afscheidspakket, samengesteld door alle bedrijven en instanties die dit initiatief van Natuurmonumenten en Actief Met Inzicht van harte ondersteunen.

Het dagprogramma:

Ontvangst: 9:30 – 11.00 uur
Locatie: Camping Diever, Haarweg 2 te Diever
Afstanden: 7 en 14 kilometer
Inclusief: picknick, koffie of thee bij aanvang en einde
Afsluiting: +/- 16.30 uur

De prijs

De prijs voor volwassenen is € 25,00. Ook voor kinderen is het heerlijk om een dag in het bos te zijn. Er is veel te zien en te ontdekken. De route van 7 kilometer is bij uitstek geschikt voor de jonge deelnemers. Voor het arrangement Wandelen met Natuurmonumenten geldt voor kinderen tot en met 12 jaar de speciale prijs van € 15,00.

U kunt zich hier aanmelden!

Meer informatie over het park: www.np-drentsfriesewold.nl/.

Profiteer van 10% korting op uw huisdierverzekering!

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...