We hebben drie winnaars!

Op 25 februari plaatsten wij op dit blog een oproep om te laten weten hoe grappig uw huisdier is. Proteq Dier & Zorg stelde voor de drie leukste reacties Pets Place cadeaubonnen beschikbaar ter waarde van € 10. Gister was de laatste inzenddatum en wat blijkt: we hebben precies drie reacties gekregen!

Katten spelen graag met een bal

Poezen

Toevallig gaan alledrie de inzendingen over poezen. De inzendingen van Geertje en Rainer gaan over het feit dat hun katten dol zijn op balletjes. Geertje stelt zelfs voor om zijn kat in te zetten als reservekeeper van Oranje tijdens het WK. Het beestje vangt eigenlijk alles dat door de lucht vliegt. De kat van Rainer wisselt het rennen achter een bal graag af met een andere hobby, namelijk: slapen. Joepje van Erica trekt de aandacht van haar bazin door in de sponning van de deur te gaan hangen als ie naar binnen wil. Dat is op zich al heel knap, want hij heeft helemaal geen houvast!

Bedankt!

Wij bedanken de drie winnaars hartelijk voor hun inzending. Wij nemen via mail contact op met jullie op en dan krijgen jullie de Pets Place cadeaubon ter waarde van € 10 thuisgestuurd.

Lees de volledige inzendingen nog eens na!

Mede mogelijk gemaakt door Proteq Dier & Zorg

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Proteq Dier & Zorg, de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland! Met uw Proteq Dier & Zorg Verzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onverwachte medische kosten. In staat zijn om uw huisdier goede medische zorg te geven is een onlosmakelijk onderdeel van Verantwoord Huisdierbezit.

You may also like...

1 Response

  1. 01-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: We hebben drie winnaars! http://tinyurl.com/yhh9yga […]