Website Zelf.nl stijgt zomaar eventjes 15 plaatsen in de WUA! top-100 beste websites 2012

Onze website staat op plek 76 in de beste honderd websites van Nederland. Althans, volgens onderzoeksbureau WUA! dan. WUA heeft de lijst samengesteld aan de hand van 13 duizend websitebeoordelingen van meer dan 2 duizend respondenten. Met de 76e laat Zelf.nl CZ, Centraal Beheer, Univé en nog een aantal andere verzekeraars achter zich.

Reden voor een feestje?

15 plaatsen stijgen is natuurlijk leuk, maar we zijn er nog lang niet. Zelf.nl blijft sleutelen aan de website om u de beste internetervaring te geven die u kunt hebben op een verzekeringssite :). Dat is een proces dat niet stilstaat. De ontwikkelingen op internetgebied staan niet stil en Zelf.nl volgt deze dan ook nauwgezet en zo goed mogelijk verwerken in onze websites.

Meer weten over de WUA! top-100 beste website?

Lees alles over de top-100 websites op de website van WUA.

You may also like...

1 Response

  1. Robert Zwiers zegt:

    Heb ik altijd gedacht dat ik bij Zelf bij een serieuze verzekering terecht was gekomen. Ondanks het wankele moederconcern (SNS) dacht ik in Zelf.nl een verzekeraar aan te treffen die in het management zijn krachten weide aan het verbeteren van de organisatie. Maar ik lees op UW site dat er veel tijd en energie is verspild aan het verbeteren van de site en de gekheid ten top; het tutoyeren van de klanten. Uit de vele reacties hebt U inmiddels wel begrepen dat dit de verkeerde weg is. Maar het is nooit te laat om…….. Ik was verzekerd bij inShared daar meende men ook op die tour te moeten gaan maar die zijn inmiddels op hun schreden teruggekeerd. Succes met de afwegingen!