Win een minivakantie met uw vakantiefoto´s

De zomer moet natuurlijk nog beginnen, maar u kunt bij Zelf.nl nú al een extra vakantie winnen. Als u ons uw leukste, grappigste, ontroerendste of simpelweg mooiste vakantiefoto stuurt, maakt u kans op een weekend heerlijk genieten met het hele gezin in een luxe safaritent op 5-sterren vakantiepark De Luttenberg. Deze minivakantie wordt u aangeboden door onze partner Waarnaartoe.nl. Deelname verplicht u tot niets en is in een minuut geregeld. Dus doe het meteen!

Lekker weg met het hele gezin
U kunt een week heerlijk relaxen voor het hele gezin winnen. Lekker genieten van de rust en de prachtige omgeving – en heeft u kinderen, dan kunnen zij naar hartelust zwemmen in het zwembad, spelen met vriendjes of even lekker lachen met het professionele recreatieteam. Als u wilt weten wat dit unieke vakantiepark u precies biedt, dan kunt u hier klikken. En wilt u weten welke andere leuke reizen en dagtrips Waarnaartoe.nl u biedt, klik dan hier.

Het werkt heel eenvoudig
Om voor het vakantieweekend in aanmerking te komen, hoeft u alleen uw favoriete vakantiefoto naar ons te e-mailen. Dit kan eenvoudig door uw foto op te sturen naar het volgende e-mailadres: vanzelfsprekend@zelf.nl. U kunt ook antwoorden op de Vanzelfsprekend e-mail die u van ons heeft ontvangen. U kunt uw foto insturen onder vermelding van uw gegevens: Achternaam, Postcode en huisnummer en eventueel relatienummer/polisnummer. Dus doe het meteen! We wensen u veel succes!

Deze actie loopt van 12 mei tot en met 26 mei 2011. De winnaar ontvangt een e-mail met alle gegevens. De ingestuurde vakantiefoto’s kunnen door Zelf.nl op de website of in andere uitingen worden gebruikt. Deze aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid. De afhandeling van de prijs verloopt via Waarnaartoe.nl.

Het weekend is 2 dagen 3 nachten. In overleg vanaf vrijdag of zaterdag, het kan eventueel ook een midweek zijn. Alles geldt op basis van beschikbaarheid.
Zelf.nl zoekt de leukste/meest bijzondere foto uit en stelt de winnaar maandag 30 mei op de hoogte.

De gemiddelde waarde van de prijs: € 145. Dit hangt af van de geboekte periode en dagen en kan dus verschillen. Er wordt één weekend weg weggegeven.

You may also like...