Winnaars ontwerpwedstrijd Dutchpuppy dit weekend bekend

Bridget Maasland heeft met haar stichting Dutchypuppy een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kon tot 31 maart deelnemen aan deze ontwerpwedstrijd. Er zijn twee categorieën: de categorie kinderen tot 16 jaar en de categorie volwassenen vanaf 17 jaar. In beide categorieën wordt een winnend ontwerp gekozen.

Dutch Puppy t-shirt

Vakkundige jury

Onlangs, op 10 februari, was de lancering van Bridget Maasland’s nieuwe t-shirt collectie ter ondersteuning van haar stichting Dutch Puppy in de modewinkel Sting in Den Haag. De winnaars van de ontwerpwedstrijd zullen hun ontwerp terugzien in de Dutchypuppy collectie. Een vakkundige jury, bestaande uit onder andere mode-ontwerpster Ilja Visser en Bridget Maasland zelf, hebben uit alle ingstuurde creatieve ontwerpen drie genomineerden per categorie gekozen.

Genomineerde ontwerpen categorie jeugd:

– Demi Bouwmans
– Jeanny Hakhoff
– Emma Warburton

Genomineerde ontwerpen categorie volwassenen:

– Daniëlle Bouwmans
– Jessica en Jowen Peperkamp
– Rosita van der Sluis

Het winnende ontwerp

Het winnende ontwerp wordt gekozen tijdens het Animal Event, dat plaats vindt op 16, 17 en 18 april in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De ontwerpen worden dagelijks geshowd op de catwalk in Royal Canin CatPlaza. Op zondag 18 april maakt Bridget Maasland om 12.45 uur bekend welke ontwerpen in haar Dutchypuppy collectie worden opgenomen. Voor de winnaars zijn daarnaast mooie prijzen te winnen, zoals een half jaar lang gratis gezondheidsvoeding van Royal Canin voor hond of kat en Pet’s Place cadeaubonnen.

Het belang van een huisdierverzekering

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

-> Dit artikel is voor u misschien ook interessant:
Welke hond past bij mij?

You may also like...

1 Response

  1. 14-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Winnaars ontwerpwedstrijd Dutchpuppy dit weekend bekend http://tinyurl.com/y32jnvw […]