Wintersport

Elk jaar kijken we massaal uit naar de aankomende Wintersport. Ruim 1 miljoen Nederlanders trekken naar wintersportbestemmingen als Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en nog veel meer prachtige bestemmingen.

Ook bij Zelf.nl lopen de nodige wintersportliefhebbers rond. Elk jaar worden er snowboards of ski’s weer uit de schuur gehaald. Spijtig genoeg gaat het af en toe mis en komt niet iedereen heelhuids terug. Eén op de 17 wintersporters raakt geblesseerd en dat zijn vaak vrij langdurige blessures.

Met deze special willen we de fanatieke wintersportliefhebbers, die zich meestal niks van blessures aantrekken, informeren om zo veilig mogelijk op wintersport te gaan bijvoorbeeld met een skigids.

Lees onze laatste wintersportartikelen

En gebeurt er toch wat?

Gelukkig valt het gros van de blessures dat mensen oploopt tijdens een skivakantie heel erg mee. Voor de zwaardere gevallen (wanneer er bijvoorbeeld een ziekenhuisopname en een gipsvlucht nodig zijn) is het prettig om een goede reisverzekering met wintersportdekking te hebben. Deze dekt kosten waar uw ziektekostenverzekering ophoudt. De reisverzekering van Zelf.nl is Beste Koop 2012 volgens de Consumentenbond. Lees meer over medische kosten in het buitenland.