rechtsbijstand-beste-koop

Yes! De rechtsbijstandverzekering van Zelf.nl is Beste Koop 2013 volgens Consumentenbond

Heerlijk! De Consumentenbond heeft al vaker een van onze verzekeringen als Beste Koop aangemerkt en nu, in 2013, is onze rechtsbijstandverzekering aan de beurt. Dat is wederom een predicaat om trots op te zijn. Want Beste Koop 2013 past uitstekend in onze manier van denken: uitstekende kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Een goede verzekering hoeft namelijk helemaal niet zo veel geld te kosten, maar moet wél een goede dekking bieden en dat doet onze rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering ook voor u?

Misschien dat het ook voor u een goed moment is om uw rechtsbijstandverzekering onder de loep te nemen. Die schijnen namelijk de laatste tijd behoorlijk populair te zijn. Vooral rechtsbijstandverzekeringen met een uitgebreide dekking voor arbeidsrecht. Zeker in tijden van economische rampspoed is het verstandig om bij een juridisch conflict een aantal professionals achter de hand te hebben die u daarbij ondersteunen en helpen.

Premie rechtsbijstandverzekering berekenen

De premie die u betaalt voor onze Beste Koop rechtsbijstandverzekering is bijzonder laag. Wilt u weten hoe laag? Bereken dan snel uw premie. Meer over onze rechtsbijstandverzekering vindt u onze speciale pagina.

You may also like...