Zelf een auto verzekeren

Bij Zelf.nl komt redelijk vaak het verzoek binnen van klanten die de auto van hun kinderen willen verzekeren. De verzekering zou dan dus op naam komen van de vader of moeder van de kentekenhouder. Bij Zelf.nl is dat niet mogelijk. De polis moet namelijk afgesloten worden op naam van de kentekenhouder.

Jongeren kunnen schadevrije jaren opbouwen

Schadevrije jaren opbouwen

Bij Zelf.nl komt redelijk vaak het verzoek binnen van klanten die de auto van hun kinderen willen verzekeren. De verzekering zou dan dus op naam komen van de vader of moeder van de kentekenhouder. De reden hiervan is dat het kind ook het voordeel zou krijgen van de opgebouwde korting van de ouder. Bij Zelf.nl is dat niet mogelijk. De polis moet namelijk afgesloten worden op naam van de kentekenhouder, dus op naam van het kind zelf.

Extra bewust

Naast het feit dat het verzekeren van een auto die niet op uw naam staat niet mogelijk is, biedt het zelf verzekeren ook een groot voordeel. Kinderen die hun eigen verzekering afsluiten beginnen meteen met het opbouwen van schadevrije jaren. En hoe eerder zij daarmee beginnen, hoe meer profijt zij daar later van kunnen hebben. Het maakt het ze ook nog extra bewust van de gevolgen van het veroorzaken van een schade, waardoor ze bewuster zullen gaan rijden. Bij een schade gaat de premie namelijk omhoog, tenzij de schade verhaalbaar is.

Tot 30% korting!

Vanaf de introductie van Zelf.nl in oktober 2008 verstrekt Zelf.nl forse kortingen (tot wel 30%) op de Autoverzekering. Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. Profiteer ook van de lage premie en uitstekende kwaliteit en service.

You may also like...

1 Response

  1. 04-05-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Ouders willen autoverzekering voor hun kind afsluiten. http://tinyurl.com/2wgxygd […]