Zelf.nl steunt Marcel Stroet

Proteq Dier & Zorg collega Marcel Stroet zet zich in voor een mooi doel. Samen met vele anderen fietst hij op 3 juni 2010 zes maal op één dag de Alpe d’Huez op. Op deze manier kunnen zij geld ophalen voor het onderzoekfonds Alpe d’HuZes bij KWF kankerbestrijding. Zelf.nl steunt Marcel.

Steun Marcel Stroet ook!

Marcel zijn zoon kreeg 19 jaar geleden kanker. Gelukkig leeft hij nog. Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met kanker geholpen kunnen worden vond Marcel het tijd voor een positieve bijdrage.

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een wielerevenement waarbij deelnemers individueel of in teamverband de Alpe d’Huez beklimmen. En dat zes keer op één dag! In 2006 vond de eerste editie plaats. Vorig jaar werd er bijna zes miljoen opgehaald! Alle giften gaan 100% naar het onderzoeksfonds. De afgelopen jaren werd met dit geld belangrijk programma opgezet om kankerpatiënten beter en sneller te laten herstellen.

Zelf.nl steunt Marcel

De marketingafdeling van Zelf.nl beschikt over de mensen en middelen om een website te maken. Daarom heeft Zelf.nl Marcel Stroet geholpen met het opzetten van zijn eigen website: www.marcelstroet.nl Via deze site kunt u hem steunen door middel van een donatie. De directe collega’s van Proteq Dier & Zorg sponseren Marcel ook. De inleg van alle werknemers wordt door de directie van Proteq Dier & Zorg verdubbeld.

Benefietconcert met onder andere George Baker

Marcel organiseert ook een benefietconcert op 3 april 2010 in Het Wapen van Assendelft. Tijdens dit concert treden onder andere George Baker, Spin off en Theo Tikt Af op. Kaarten zijn via het blog van Marcel te koop voor € 15.

Heel veel succes Marcel!

You may also like...

3 Responses

 1. Victor zegt:

  Ik ga dus zeker naar dat concert! Ik vind dat het hele bedrijf moet! 🙂

 2. Manon zegt:

  Fantastisch initiatief Marcel! En George Baker here we come!

 1. 18-02-2010

  Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by ZelfNL: Zelf.nl steunt Marcel Stroet http://bit.ly/a9pynk