Zelf.nl van niets binnengekomen op 9…

WUA! heeft in april een Web Performance Scan uitgevoerd voor aanbieders van autoverzekeringen op internet. Tijdens deze derde meting van het onderzoek gaven de respondenten in totaal 281 beoordelingen over 64 verschillende websites.

De autoverzekering van Zelf.nl is zeer voordelig!

Zelf.nl binnen op plaats 9

De websites werden onderzocht op basis van vindbaarheid, het imago en de informatiewaarde. Zelf.nl is in de lijst met 20 best presterende organisaties volgens de Web Performance Scan van niets binnengekomen op nummer 9.

Meer over het onderzoek

De Web Performance Scan is een unieke onderzoeksmethode. Respondenten gaan zich in het eigen internet onderzoekslaboratorium van WUA! oriënteren aan de hand van een online case. Het gedrag, de beeldvorming, de voorkeuren en oordelen van de respondenten worden vastgelegd en gebundeld in een helder leesbare rapportage. Meten is weten en door de WUA! Web Performance Scan gebenchmarkt periodiek uit te voeren, meet WUA! precies of verbeteringen en investeringen effect hebben op de prestatie van de website. WUA! is marktleider op het gebied van Web Performance Scans. Het WUA!-team is gegroeid en bestaat voornamelijk uit academici met ieder hun eigen specialisme.

Lees ook: Goedkope autoverzekering vaak beter

Tot 30% korting op uw autoverzekering!

Vanaf de introductie van Zelf.nl in oktober 2008 verstrekt Zelf.nl forse kortingen (tot wel 30%) op de Autoverzekering, zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. Profiteer ook van de lage premie en uitstekende kwaliteit en service.

You may also like...

1 Response

  1. 03-06-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door VicKuP, Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Zelf.nl van niets binnengekomen op 9… http://tinyurl.com/28d8qt2 […]