Zelf.nl verlengt aanmeldingsperiode Ineas klanten

In verband met de vakantieperiode hebben we besloten de inschrijving voor klanten van Ineas te verlengen tot en met 21 augustus. Deze stond oorspronkelijk op 7 augustus. In een vorig bericht hebben we al aangegeven dat ongeveer 40% van de Ineas klanten nog niet op ons aanbod heeft gereageerd. Omdat we vermoeden dat deze mensen op vakantie zijn hebben we deze mensen benaderd via sms en hebben we net besloten de aanmeldingsperiode voor de speciale regeling te verlengen tot en met 21 augustus.

Meer informatie over de speciale regeling voor Ineas klanten vindt u op: http://zelf.nl/

Over Zelf.nl

Zelf.nl is een handelsnaam van Proteq Schadeverzekeringen N.V. (100% onderdeel SNS Reaal), een verzekeraar met een sterke solvabiliteit van meer dan 350%, ruimschoots boven het wettelijk minimum van 100% en het marktgemiddelde van 273%. Zelf.nl richt zich via internet op particuliere klanten en kenmerkt zich door een scherpe prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en klantwaardering. Voor verdere informatie: www.zelf.nl/ineas.

You may also like...

1 Response

  1. 06-08-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door VicKuP, Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Zelf.nl verlengt aanmeldingsperiode Ineas klanten http://tinyurl.com/24w2zmq […]