Zelf.nl vertoont af en toe kuren. Lastig, maar er wordt aan gewerkt!

Vandaag in de mail ontvangen: een noodkreet van iemand die al twee keer voor niets zijn of haar gegevens heeft ingevoerd. Zelf.nl blijkt soms op cruciale momenten te crashen. We slaan even geen goed figuur als internetverzekeraar :). We kunnen ons voorstellen dat dat heel frustrerend voor u is. Uiteraard werken we met man, vrouw en macht om dit soort problemen naar een ver grijs verleden te verwijzen. Mocht u dezelfde hinder ervaren als u uw premie autoverzekering berekent, dan kunt u ons tijdens kantoortijden altijd bereiken op 072-5180160 of kijk even op onze contactpagina. Klik op lees meer om de e-mail te lezen.

Ik heb zojuist via de website een autoverzekering afgesloten bij Zelf.nl

Het is deze keer gelukt, maar ik wilde u langs deze weg toch even laten weten dat uw website technisch onder de maat presteert.
Op zoek naar een nieuwe autoverzekering in de avonduren bleek uw website regelmatig uit de lucht (servers overbelast), met voor de gemiddelde klant totaal onbegrijpelijke foutmeldingen.
Toen ik eenmaal besloten had voor Zelf te kiezen had ik al mijn gegevens tot 2 keer toe ingevuld waarna de website crashte en alles voor nix was. En het dus uiteindelijk niet is gelukt een verzekering af te sluiten.

Het zou mij niet verbazen als ie hierdoor heel wat potentiele klanten misloopt. Voor mij geldt in elk geval dat als ik haast had gehad, dat ik naar een ander was gegaan.

Ik hoop dat u uw voordeel kunt doen met deze feedback.

Met vriendelijke groet,

A.B.

You may also like...