winkelwagenmuntje-zelf

Boodschap voor vasthoudende verzamelaars van winkelwagenmuntjes

Een paar keer per week krijgt Eva van winkelwagenmuntverzamelaars de vraag of ze een winkelwagenmuntje met het logo van Zelf kan missen. ‘Kun jij er niet een stukje over schrijven?’ vroeg ze me laatst wanhopig. Ja hoor, dat kan ik. Alsjeblieft Eva.

Geschiedenis

Het winkelwagenmuntje deed ergens in de jaren ’90 zijn intrede. Dat weet ik nog zo goed omdat ik er in het begin moeite mee had. De voorganger van de winkelwagenmunt, de good-old gulden, maakte het mogelijk om de winkelkar over te dragen aan een andere supermarktbezoeker. Na de komst van het gesponsorde muntje werd dit een stuk lastiger. ‘Ik heb mijn eigen muntje, die wil ik niet kwijt’, kreeg ik meestal te horen als ik een winkelwagenruil voorstelde.

Geen voorraad

Even terug naar het onderwerp van dit artikel: het Zelf winkelwagenmuntje. Ben je verzamelaar dan bestaat de kans dat je ons logo op een muntje hebt gezien. Verzamelaar Jan Greuter hebben we toestemming gegeven om een serie muntjes met Zelf-logo te laten produceren. Zelf hebben we geen voorraad in huis en die krijgen we ook niet. Wellicht dat Jan je verder kan helpen.

Een truc cadeau

Omdat we je niet helemaal met lege handen wil laten zitten, krijg je een goocheltruc cadeau. Laat me weten of dit ook met een winkelwagenmuntje lukt. Ik ben heel benieuwd.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...