zoekdeverschillen

Zoek de verschillen

Deze week hoorden we dat een Chinese bankverzekeraar ons gaat overnemen. Even haalden we opgelucht adem. En daarna gingen we weer verder met waar we mee bezig waren.

Verandert er nog wat?

We blijven hard ons best doen om je schade op te lossen, we blijven open over wat we goed en niet goed doen en we blijven aanhanger van het principe work & play. Om te bewijzen dat er niet veel is veranderd twee foto’s van onze marketingafdeling. Voor en na het overnamenieuws.

De vrijdag voor het nieuws

Van links naar rechts: Eva kijkt naar reacties van onze klanten, Lars en Victor bespreken wat ze het weekend gaan doen, Maaike kijkt hoe klanten nog smoother door onze webpagina’s gaan, stagiaire Martijn kijkt of hij genoeg cash op zijn rekening heeft staan.

De maandag na het nieuws

Van links naar rechts: Eva komt bij van een gezellig weekend, Lars en Victor kijken naar een nieuwe Amerikaanse tool die webservices integreert, Maaike mailt naar haar vriendje dat hij moet koken vanavond, stagiaire Martijn komt bij van een wild weekend.

Zoek de verschillen maar niet meer

Ik moet je iets bekennen. De foto’s zijn vandaag gemaakt, met een tussenpauze van een paar seconden. Het effect dat ik wilde bereiken moge duidelijk zijn: we blijven gewoon onszelf. Die foto maakte ik trouwens met mijn One Plus One, mijn 2 maanden oude Chinese telefoon.

Meer weten

De Chinese bankverzekeraar Anbang gaat ons overnemen. Wil je meer weten over dit Chinese bedrijf? Nu.nl publiceerde maandag dit handzame overzicht.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...